Over Solatube

Lees ons verhaal.

Wij, daglichtprofessional Techcomlight, zijn in 1992 benoemd tot distributeur van de Solatube daglichtbuis in de Benelux. We hebben het merk op zodanige manier ontwikkeld dat het anno 2020 algemeen wordt erkend als het beste kwaliteitsproduct in zijn soort. De innovatieve en energiezuinige Solatube daglichtsystemen kunnen geïnstalleerd worden van woning- tot utiliteitsbouw.

Solatube is niet alleen verkrijgbaar in de Benelux, het is het bekendste merk in de industrie wereldwijd! De redenen hiervoor zijn dat onze daglichtsystemen de beste materialen, de meest geavanceerde technologieën en de meest vooruitstrevende technieken gebruiken om producten te maken met de meeste daglichtopbrengst. In feite zijn in de afgelopen 25 jaar miljoenen systemen wereldwijd geïnstalleerd en we installeren er elke dag meer.

Bewezen kwaliteit

Klik op een logo voor meer informatie.

Waarom Solatube?

Waarom zou u iets anders kiezen!
Grote lichtopbrengst met relatief kleine diameter
Uitstekende thermische isolatiewaarden
Inbraakveilig
Uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave
Goede geluidsisolatie
Weert uv-straling
Eenvoudige installatie
Geen inkijk van buitenaf
Onderhoudsarm
Weinig tot geen aanpassingen aan constructie
Tot 20 meter verlengbaar
Esthetisch verantwoord

Briljante technologie

De unieke licht-vangende koepel brengt een enorme hoeveelheid daglicht via een reflecterende buis vanuit elke hoek naar binnen. Middels een stijlvolle plafondplaat, welke verkrijgbaar is in diverse ronde en vierkante uitvoeringen, wordt het diffuse licht de ruimte in verspreidt.


Waar wordt het toegepast?

Solatube’s innovatieve daglichtsysteem kan daglicht transporteren tot wel 20 meter. Zo kunnen alle denkbare donkere ruimtes geconverteerd worden naar fijne, gezonde en leefbare ruimtes. De installatie vergt relatief weinig constructieve aanpassingen, zodat het Solatube daglichtsysteem op vrijwel alle daken en gevels en zelfs door de grond toegepast kan worden.

Bekijk onze producten

Techcomlight als bedrijf komt laagdrempelig en tegelijkertijd professioneel over. Ik ben tevreden, want het is simpelweg een briljant product. Door de juiste begeleiding en expertise die ze in huis hebben is een perfecte vertaling naar een goed verlichte ruimte gemaakt. Ze denken mee, zijn oplossingsgericht en mijn vraag is naar tevredenheid ingevuld. Er is precies geleverd waar ik op hoopte én meer!

MariskaEigenaresse pand

Na het plaatsen van de Solatubes in de hal en in de slaapkamers, merkten wij een enorm verschil. De hoeveelheid daglicht dat binnen kwam en alles verlichtte, was erg verrassend. In het begin moesten we zo wennen aan het vele licht dat we wel eens dachten dat de lichten nog niet uit waren gedaan.

Wij zijn erg tevreden met onze keuze. De service was ook goed!

IngeHuiseigenaresse

Iedere werkplek is voorzien van daglicht. Ik stond er sceptisch tegenover, maar het kantoorpersoneel ervaart het als prachtig licht wat natuurlijk aanvoelt en prettig werkt. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De TechLED schijnt ook perfect automatisch bij.

Quint SandersMagazijn manager

Dankzij de Solatubes is de ruimte op een milieuvriendelijke manier verlicht. De kunstverlichting hoeft minder vaak aan. Ik merk dat het daglicht prettig is voor de schapen en voor mij om in te werken.

Aart van den BrandhofHerder

Het resultaat is super. De Solatubes zijn strak afgewerkt en geven een zeer licht resultaat. Ook ’s avonds ziet het er mooi uit door de combinatie met de lampen.

Jan FolmerEigenaar Manage de Nieuwe Heuvel 

In vergelijking met de traditionele daglichtkoepels hebben de Solatube daglichtsystemen een uniek voordeel met een bredere lichtinvalshoek en een brede toepasbaarheid. Het vermindert het energieverbruik en overtreft onze milieugerichte ontwerpdoelen. Uiteindelijk komt dit zowel de atleten als de toeschouwers ten goede.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.