Nieuwe Solatube website

Onze nieuwe website is online!

Zoals u ziet is de Solatube website vernieuwd. Na de nodigde aanpassingen is de website moderner en een stuk gebruiksvriendelijker! 

Aanpassingen
De vernieuwde en frisse website ligt helemaal in lijn met onze Solatube huisstijl. Betreft het design ligt de focus op de blauwe kleur van Solatube, afwisselend met grijze en witte blokken. 

Er zijn een aantal functionele aanpassingen gedaan. Zo is bijvoorbeeld in één oogopslag het verschil tussen de verschillende type Solatubes te zien en is ons nieuwe ventilatiesysteem 'Solar Star' toegevoegd. Daarnaast zijn de projecten ondergebracht in een grotere diversiteit aan categorieën. Zo heeft u sneller gevonden waar u naar zoekt. Een andere toevoeging is de documentatie van onder andere folders en de prijslijst op de website.

Producten configurator
Binnenkort wordt er een van de belangrijkste toevoegingen op de website gedaan; namelijk de integratie met de productendatabase IB. Deze samenwerking maakt het mogelijk om per product de juiste Solatube standaardtest samen te stellen inclusief plafondplaat en eventuele optionele artikelen en accessoires. Bovendien zijn dan alle benodigde technische documenten bij het bijbehorende product te downloaden.

Laat van je horen
Bekijk de website en laat ons weten wat u ervan vindt, dat horen we graag!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.
Newsletter

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.