Een primeur; 3 beurzen in 3 landen tegelijkertijd!

Een primeur; 3 beurzen in 3 landen tegelijkertijd!

Deze week hebben we een primeur! Voor het eerst in de geschiedenis van Techcomlight staan wij in één week op 3 verschillende beurzen in maar liefst 3 verschillende landen! Bij dit bijzondere feit willen we graag even stilstaan.

De langst durende beurs van de 3 is Batibouw in Brussel, België. Deze beurs vindt plaats van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart. Vervolgens gaat op dinsdag 3 maart Futurebuild in London in Engeland van start. Deze 3-daagse beurs wordt opgevolgd door beurs Eigen Huis, welke plaats vindt van vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart in Utrecht, Nederland. Op alle 3 de beurzen zal Solatube vertegenwoordigd zijn! Kom jij onze stand bezoeken? 

Techcomlight Benelux en United Kingdom
Voorheen was een gebeurtenis als bovenstaande nog niet eerder voorgekomen. Door de overname van Solatube United Kingdom door Techcomlight Limited in 2019, opende dit letterlijk nieuwe deuren over de grenzen. Hiermee is Techcomlight niet alleen distributeur van de Solatube daglichtbuis in de Benelux, maar ook in het Verenigd Koninkrijk! 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.
Newsletter

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.